AvtoVAZ boss maina Infiniti pret Lada (+ foto)

Saskaņā ar jauno kompānijas korporatīvo politiku, visa AvtoVAZ vadība un vadošie menedžeri savām dienesta vajadzībām turpmāk izmantos Lada modeļus. AvtoVAZ vadītājs Bo Andersons izvēlējies Lada Largus furgonu.

Žurnālistiem Bo Andersons pastāstījis, ka viņa rīcībā nodots Lada Largus ar turbo motoru, Audi automobiļiem raksturīgo baltās metāliskas krāsojumu un Bentley līmeņa salona iekārtojumu. Vēlāk gan viņš atzinies, ka tikai pajokojis – patiesībā viņa rīcībā ir Lada Largus, kas visai minimāli atšķiras no standarta versijas. Zem motora pārsega gan ir jaudīgāks (1,6 litru 135 ZS) motors, taču bez turbīnas.

Foto: AvtoVAZ

AvtoVAZ preses dienests paskaidrojis, ka šāda Lada Largus versija ar paaugstinātu komforta līmeni un jaudīgāku motoru patiešām eksistē un izstrādāta ar nolūku izmēģināt kompānijas spēkus augstākas cenu kategorijas segmentā. Interesanti, ka par jaunā produkta pirmajiem testētājiem kļūs rūpnīcas menedžments, kas saskaņā ar AvtoVAZ politiku atbalstīs savus ražotājus un dienesta vajadzībām izmantos pašu ražotos modeļus.

Līdz ar to kļuvuši lieki seši Infiniti QX56 krosoveri, kas tagad izlikti izsolē.

Foto: AvtoVAZ

 

Foto: AvtoVAZ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.