Avārijā Gulbenes novadā cietuši trīs cilvēki

Vakar Gulbenes novadā ceļu satiksmes negadījumā cieta trīs cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Gulbene-Zeltiņi 4.kilometrā 1939.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Land Rover”, nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta transportlīdzekļa pasažieri – 1939.gadā dzimusi sieviete, 1943.gadā dzimusi sieviete un 1946.gadā dzimusi sieviete.

Rīgā, uz Vanšu tilta, 1976.gadā dzimis vīrietis apgāzās, braucot ar motociklu “Yamaha”. Motocikla vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tajā pašā vietā un laikā 1976.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Hyundai”, sadūrās ar automašīnu “BMW 316”, kuru vadīja 1943.gadā dzimusi sieviete, kā arī ar automašīnu “Škoda Fabia”. Avārijā cieta “Škoda” pasažiere, 1997.gadā dzimusi jauniete, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

LETA jau ziņoja, ka Rīgā, Stāvvadu ielas un Mangaļu prospekta krustojumā, vakar sadūrās vieglā automašīna “Volvo V40”, kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis, un kravas automašīna “MAN” ar puspiekabi, kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira “Volvo” pasažieri – 1989.gadā dzimusi sieviete, 1978.gadā dzimusi sieviete, 1972.gadā dzimis vīrietis un 1985.gadā dzimis vīrietis. Ar dažādām traumām alkohola reibumā slimnīcā nogādāts “Volvo” pasažieris – 1978.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta arī kravas automašīnas vadītājs, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki un četri cilvēki gājuši bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, kurās cietuši 11 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 12 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā tika aizturēti pieci iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.