Jelgavas novadā “Bentley” vadītājam par braukšanu ar 153 kilometriem stundā piemēro 250 eiro sodu

Jelgavas novadā policija par būtisku ātruma pārsniegšanu apturējusi automašīnas “Bentley” vadītāju, kurš traucies ar 153 kilometru stundā lielu ātrumu, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

28.augustā policisti, patrulējot ar netrafareto automašīnu, pamanīja pārāk ātri pārvietojamies ārvalstīs reģistrētu automobili “Audi”. Pie atļautajiem 90 kilometriem stundā konstatēts 147 kilometri stundā liels ātrums. Autovadītājam piemērots naudas sods 240 eiro un atņemtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz trīs mēnešiem.

Šajā pašā dienā Jelgavas novadā, šī pati ekipāža fiksēja vēl vienu ātruma pārkāpēju. “Bentley” vadītājs, ar savu ārvalstīs reģistrēto spēkratu pie atļautajiem 90 kilometriem bija traucies ar 153 kilometru stundā lielu ātrumu. Arī šajā gadījumā par ātruma pārsniegšanu autovadītājam atņemtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz trīs mēnešiem un piemērots naudas sods 250 eiro apmērā.

Savukārt Olaines novadā apturēts kāds automašīnas “KIA” vadītājs, kurš pie atļautajiem 100 kilometriem braucis ar ar 161 kilometru stundā lielu ātrumu.

Arī šajā gadījumā vadītājam atņemtas tiesības uz trīs mēnešiem un piemērots 240 eiro liels naudas sods.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.