“Volvo XC60 Linje Inscription” – jauna luksuss komplektācija (+ foto)

Zviedrijas autobūves kompānija Volvo sagatavojusi jaunu aprīkojuma komplektāciju savam visvairāk pieprasītajam modelim “XC60.” “Linje Inscription” apvieno labāko, kas šobrīd pieejams kompaktās klases krosoveram.

4,63 m garo “Volvo XC60” visā pasaulē ciena par tā izdevušos dizainu, proporcijām un drošības aprīkojumu, noiets ir labs un it kā nekas nav jāpierāda. Komplektācijas un aprīkojuma versijas garantē pietiekoši plašu izvēli, taču neraugoties uz to ražotājs nolēmis pievienot vēl vienu komplektu – “Linje Inscription.”

Foto: Publicitātes foto

“Linje Inscription” piedāvā pilnu izlasi labāko ekstru un apdares materiālu, ieskaitot koka paneļu dekorus, apsildāmus ādas komforta sēdekļus, elektriski darbināmu panorāmas jumtu, apsildāmu vējstiklu, atpakaļskata kameru, digitālo mērinstrumentu paneli un “High Performance Sound” audio sistēmu, bet jau esošajiem vienpadsmit virsbūves krāsu variantiem pievienojas vēl trīs jauni toņi.

Ar “Linje Inscription” komplektāciju kombinējami visi “XC60” motori, tajā skaitā divas pilnpiedziņas versijas. Cenu ziņā izdevīgākais variants ar priekšējo riteņu piedziņu un 150 ZS D3 dīzeļdzinēju maksās 45 690 eiro, bet par kombināciju ar 306 ZS T6 benzīna motoru klientam nāksies izdot 55 590 eiro.

Foto: Publicitātes foto

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.