Dubaijas policijas autoparku papildina 477 ZS “Lexus RC-F” (+ foto)

Pēc vairāku mēnešu atelpas brīža, kas diezin vai bija saistīts ar līdzekļu trūkumu budžetā, bet gan drīzāk ar ideju izsīkumu risinot problēmu „ko vēl, lai nopērk?,” bagātās arābu valsts AAE lielākās pilsētas Dubaijas policija atsākusi savu supermašīnu kolekcijas papildināšanu.

Foto: Publicitātes foto

Šoreiz autoparkam pievienojas 477 ZS jaudīgā japāņu kupeja Lexus RCF un Toyota apvidus automobilis Land Cruiser, kas kārtības uzturēšanas pienākumus veiks kopā ar jau agrāk iegādātajiem Mercedes-Benz SL 63 AMG,” „Audi R8,” „Nissan GT-R,” Bugatti Veyron,”  „Aston Martin One-77,” „Mercedes-Benz SLS AMG,” „Bentley Continental GT,” „Chevrolet Camaro SS,” „Lamborghini Aventador,” „Ferrari FF,” „BMW M6 Gran Coupe,” „Brabus” uzlabotajam „Mercedes” G klases apvidniekam  un „Roush” tūninga kompānijā pārveidotajam „Ford Mustang.” 

Foto: Publicitātes foto

No šīs jaudīgo superauto plejādes izceļas diametrāli pretēja rakstura automobilis – elektromobilis „Renault Twizy,” kas par Dubaijas policijas īpašumu kļuva 2012. gada pavasarī. 

Foto: Publicitātes foto

Kupeja “Lexus RC” debitēja 2013.gada nogalē, bet 2014.gada sākumā tai pievienojās arī jaudīgā modifikācija ar indeksu “F”, kas 100 km/h sasniedz 4,5 sekundēs un var paātrināties līdz elektronikas atļautajiem 270 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.