“Range Rover Evoque” īpašā modifikācija “Britain III” (+ foto)

Kompānija “Land Rover” izgatavojusi krosovera “Range Rover Evoque” īpašo modifikāciju “Britain III.”

Foto: Publicitātes foto

“Range Rover Evoque” par noieta trūkumu nevar sūdzēties – visā pasaulē pārdoti 340 000 eksemplāru, kas nostāda to pieprasītāko “Land Rover” pašā augšgalā.

Kompānija tomēr nolēmusi, ka nedaudz „svaigu krāsu” par ļaunu nenāks, tādēļ pircējiem sagatavota īpašā versija “Britain III,” kas tiks izlaista stingri ierobežotā, vien 100 eksemplāru lielā skaitā. Šis ir trešais modelis no sērijas, kas veltīta par godu, kādai no visatpazīstamākajām lietām Lielbritānijā.

Foto: Publicitātes foto

“Britain III” būs baltas krāsas virsbūve ar sarkanu jumtu, kam būtu jārada asociācijas ar angļu nacionālajām krāsām. Sarkanā krāsā ir arī krosovera spoguļi, kas kontrastēs ar melniem 20 collu riteņiem.

Foto: Publicitātes foto

Īpašās modifikācijas komplektu papildina tonēti galvenie un miglas lukturi, tonēts panorāmas stikla jumts, atpakaļskata kamera, parkošanās sensori priekšā un aizmugurē, elektriski verams bagāžnieka vāks, starmeši ar tuvo/tālo gaismu automātiku, joslas pārkāpšanas palīgsistēma, ceļazīmju atpazīšanas sistēma, tehnoloģija, kas palīdz izvairīties no sadursmes ar priekšā braucošo transportlīdzekli un šķēršļiem braucot atpakaļgaitā. Salonā iebūvēti ādas sēdekļi ar krāsainu diegu nošuvumu, bet motortelpā – 2,2 litru dīzeļdzinējs ar 190 ZS (420 Nm) jaudu.

Foto: Publicitātes foto

Pēc ražotāja ieceres, īpašajam modelim jāatgādina par grupas “The Beatles” albūmu “Abbey Road,” tādēļ “Britain III” fotosesija notiek uz tās pašas gājēju pārejas, kur “Abbey Road” ielu albūma vāciņam šķērsoja leģendārais Liverpūles četrinieks.

Foto: Publicitātes foto

Īpašā modifikācija tiek piegādāta pilnpiedziņas variantā un klientam izmaksās 59 970 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.