“Cadillac Escalade” maksās 94 500 eiro (+ foto)

“General Motors” paziņojis luksusa klases pilnizmēra krosovera “Cadillac Escalade” cenu Vācijas tirgum, kas izrādās tikpat iespaidīga, cik automašīnas izmēri un kantainais dizains.

“Cadillac Escalade” pirmie eksemplāri Atlantikas okeānu šķērsos decembrī, turklāt Eiropas tirgū pirmoreiz tiks piedāvāta arī “Escalade” pagarinātā modifikācija ar plašāku salonu. 94 000 eiro vērtā amerikāņu  apvidnieka motortelpā iebūvēts 6,2 litru astoņu cilindru benzīna motors, kas attīsta 420 ZS jaudu un 621 Nm griezes momentu – par 5 un 10 procentiem vairāk nekā tā priekštecim.

Foto: Publicitātes foto

Dzinējs darbojas komplektā ar jaunu un pret degvielas patēriņu draudzīgāku astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas stājusies agrāk izmantotās sešpakāpju kārbas vietā. Automašīnas aprīkojumā būs diožu lukturi, navigācija, Bluetooth, Blu-Ray atskaņotājs, sistēma, kas brīdina par šķēršļiem aklajā zonā un par izbraukšanu no joslas, kā arī citas dārgākās klases automobiļos sastopamas un sevi pierādījušas sistēmas, kas atvieglo vadītāja darbu.

Foto: Publicitātes foto

Eiropai paredzēta vienīgi “Escalade” pilnpiedziņas modifikācija.

ASV “Cadillac Escalade” maksā aptuveni 75 000 dolāru, bet īpaši smalki nostrādātā “Platinum” modifikācija ar 22 collu riteņiem, bagātīgu hroma apdari, 18 veidos elektriski regulējamiem, apsildāmiem un ventilējamiem ādas sēdekļiem, multimediju ekrāniem priekšējo sēdekļu atzveltnēs un pie griestiem – 90 000 dolāru. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.