Atklāts Lada Vesta interjers (+ foto)

Krievijas kompānija AvtoVAZ publicējusi Lada Vesta interjera attēlu.

AvtoVAZ izmanto dažu rietumu ražotāju ieviesto praksi un sava jaunākā modeļa Lada Vesta izskatu atklāj pa mazam gabaliņam. Nesen tika publicēta modeļa pirmā oficiālā dizaina skice, kurā bija redzams automašīnas priekšējās daļas fragments, bet tagad atklāta interjera fotogrāfija ar priekšējā paneļa atveidu. Spriežot pēc vienīgās fotogrāfijas, Lada Priora pēctecis iegūs jaunu mērinstrumentu paneli un klimatkontroles vadības bloku, multimediju sistēmu ar lielu ekrānu un trīsspieķu stūres ratu ar papildfunkciju vadības pogām.

Lada Vesta dizains veidots 2012.gadā nodemonstrētā koncepta X-Ray stilistikā. Vesta savu pirmo lielāko uznācienu plašākas publikas priekšā piedzīvos augustā, Maskavas autoizstādē, bet sērijveida ražošanas starts tiks dots 2015.gadā.

Agrāk publicētā informācija liecina, ka Vesta konstrukcijā iekļaus Renault Megane piekares un stūres iekārtas elementus, bet Krievijas tirgū tā maksās aptuveni 400 000 rubļu (EUR 8600). Lada Vesta saimi pārstāvēs hečbeks, sedans un universāls. Savu jaunumu AvtoVAZ plāno piedāvāt arī rietumu tirgū.

 

 

Foto: AvtoVAZ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.