“Tesla Model S” pirmā avārija ar letālu iznākumu (+ foto)

26 gadus vecais auto zaglis Džošua Slots, kas 4.jūlijā ASV, Kalifornijā nozaga elektriskās piedziņas sedanu “Tesla Model S” un bēgot no policijas avarēja milzu ātrumā (160 km/h), miris no avārijā gūtajiem ievainojumiem, vēsta aizokeāna mediji.

Kādam vienmēr jābūt pirmajam. Tā arī šoreiz – Džošua Slots nelaimīgā kārtā kļuvis par pirmo cilvēku, kam brauciens ar “Tesla Model S” kļuvis liktenīgs. Līdz šim piedzīvotas vairākas avārijas, tostarp arī ar aizdegšanos, tomēr cilvēkiem vienmēr izdevās izvairīties no traumām. Taču ne šoreiz – ātrums bija pārāk liels, trieciens pārāk iznīcinošs un pat par Amerikas drošāko automobili uzskatītais “Model S” cilvēka dzīvību nespēja pasargāt.

Foto: Publicitātes foto

Atgādināsim, ka 4.jūlijā no dīleru centra Rietumholivudā tika aizdzīts elektriskais sedans “Tesla Model S.” Par zādzību paziņoja policijai un likumsargi drīz vien pamanīja meklēto automobili.

Foto: Publicitātes foto

Tika uzsāka pakaļdzīšanos, taču pēc kontakta ar nozagto spēkratu policijas auto vairs tam nespēja sekot. Zagtais auto tikmēr turpināja pārvietoties milzīgā ātrumā, kamēr šoferis zaudēja kontroli un spēkrats ietriecās laternas stabā.

Foto: Publicitātes foto

Trieciens bija tik spēcīgs, ka “Tesla” pārlūza uz pusēm – norautā aizmugure ielidoja ielas malā uzceltajā sinagogā, bet priekšpuses atliekas, aizskarot vairākus citus automobiļus beigu beigās apstājās ielas vidū un aizdegās. Vēlāk policija konstatēja, ka “Model S” traucies ar ātrumu 160 km/h.

Foto: Publicitātes foto

Negadījumā cieta seši cilvēki – pieci jau izrakstīti no medicīnas centra, bet jau pieminētais Džošua Slots no gūtajām traumām miris.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.