Horoskops autovadītājiem no 16. līdz 22. jūnijam

Publicējam iAuto astroloģisko prognozi, kas speciāli domāta autovadītājiem(ām). Lūk, kāda ir šīs nedēļas prognoze:

Auns

Tramīgs un nemierīgs pasažieris ceļu satiksmē. Brauks, ies, skries pie katras iespējas. Jārēķinās ar to, ka tāds uz ielas nebūsi vienīgais, un jo vairāk tādu dullo, jo lielāka iespēja uz ielas sabučoties ar citu satiksmes dalībnieku. Pārgalvība ņems virsroku uz nedēļas otru pusi, kad svētku skaņa jau sāks džinkstēt ausīs. Saudzē sevi un ceļu policists Tevi saudzēs.

Vērsis

Ceļu satiksmes dalībnieka prātīgo versiju var lūkoties Vēršu vaigos. Ja nedēļas sākumā būs neliela mētāšanās turpu šurpu, plānu maiņa un nejēdzīgi braucieni, tad nedēļas otrajā pusē viss būs pilnīgi savādāk – brauksi tikai tur, kur gribēsi un kur jutīsi kādu pievienoto vērtību. Nesteidzīgākos mirkļos savu atspulgu meklēsi skatlogos vai blakus auto tonētajos stiklos.

Dvīņi

Dvīņiem vienmēr ir paticis paklausīties slavas dziesmās, ko par viņu dzied citi. Pirmssvētku nedēļa nebūs izņēmums, un Dvīnis nepaslinkos, lai ar savu braukšanas stilu iekristu acīs citiem satiksmes dalībniekiem. Visprecīzākā auditorija lūgumam paskatīties divreiz. Svētkiem tuvojoties Dvīņi kļūs vēl straujāki un neprātīgāki, lielas iespējas iekulties ķibelēs, kas paša rokām radītas. 

Vēzis

Ak šie rāmie un miermīlīgie alu dzīvnieki! Svētku  priekšvēstneši uz ielām viņus šķiet būs sabiedējuši un nelāgu rosību sajutuši, Vēzīši izmanīgi ierāpsies savās aliņās un dos priekšroku uz ielas parādīties tikai pavisam ārkārtējas nepieciešamības gadījumā.  Vēži gatavo enerģijas rezerves savu svētku laikam.

Lauva

Apdomas brīdis būs pārņēmis Lauvas ritmiski pukstošās sirdis un nedēļas pirmajā pusē to  pelēkajā autobraucēju masā īsti pat neizdosies pamanīt. Jāuzmanās no citiem dullajiem, jo šoreiz Lauvām iespēja kļūt pat trešo lieko kāda cita izraisītās satiksmes nebūšanās.

Jaunava

Kā vienmēr (gandrīz) prātīgi un apdomīgi. Labāk izvēlēsies sēdēt blakus un kādu pamācīt pareizas braukšanas skolā, nekā metīsies pie ruļļiem, lai kaut ko pierādītu. Pietiekama artava pašpārliecinātības Jaunavai palīdzēs izvairīties no muļķīgām situācijām. Ielāgo tikai – kas par daudz, tas agri vai vēlu – par skādi J

Svari

Visi ceļi pa sliktiem, visi pa šauriem, lielākā daļa – pa īsiem. Ja spēsi pārvarēt vēlmi kritizēt, ar lielu gandarījumu ķersies klāt ceļojuma vai garāku pārbraucienu organizēšanai.  Svētku smarža arī Svarus darīs gaužām izklaidīgus – jo tuvāk brīvdienas, jo vieglprātīgāks noskaņojums un uzvedība uz ceļa.

Skorpions

Darba un nedarba jautājumos liela braukāšana īpaši nedēļās sākumā. Skorpionu stingro nostāju un plānus viegli izdosies ietekmēt ģimenes locekļiem. Un tad nu sāksies dalīšana – vai doties turp, kur jādodas, vai turp, kur vēlas mīļotie ļaudis. Svarīgi tajā visā saglabāt vēsu prātu un sabiedrībai saudzīgu braukšanas manieri.

Strēlnieks

Pirmssvētku un svētku laiks dauzonīgajiem Strēlniekiem paies kustībā. Jābrauc būs teju vai visos četros debesu virzienos. Patīk Strēlniekam gan brīvo vēju matos baudīt, gan gar ļaužu miesām burzīties. Šajā nedēļā no vienatnes ne smakas. Profesionālajās sarunās papīrs pie papīra, pēc darba – pleciņš pie pleciņa. Lielisks laiks saplānot svētku atpūtu kopā ar draugiem.

Mežāzis

Mežāži to zina vislabāk – labi atpūsties var tikai tas (un tad), kas nedēļu strādājis galvu nepacēlis. Šīs teorijas īstenošanos praksē šonedēļ viņi  arī lieliski demonstrēs . Pa tukšo un bez jēgas uz ielas nelīdīs, satraukumu uz ielas nemanīs. Mašīnu mazgātuvē gan Mežāžu auto šonedēļ sastādīs garākās rindas.

Ūdensvīrs

Galva grozīsies un domas šaudīsies. Ūdensvīra nemierīgo dabu vēl nemierīgāku darīs īsiem svārkiem un saulei atsegtiem pleciem nepiemēroti laika apstākļi.  Uzmanība uz ceļu jāsakoncentrē divtik rūpīgāk.  Stopētājiem šajā nedēļā paveiksies tieši ar šoferiem Ūdensvīriem, kas ar lielāko prieku liks vienu labo darbu pie otra. Nedēļas nogalē asinis uzriņķos mazliet spējāk, svētku noskaņojuma mudinātam, jāraugās, ka neiekuļas nepārdomātās ķibelēs.

Zivis

Zivis šajā nedēļā cīnīsies par uzmanīgākā un gādīgākā auto vadītāja titulu. Ar lēmumu pieņemšanu jau tā neklājas viegli, tad tagad tam būs jāvelta vēl lielāka uzmanība. Ja vien ir iespēja, iesaku pārvietoties ar velosipēdu vai vēl labāk – likt riteņus pie malas un pastaigāties. Nedēļas otrajā pusē jāsāk braukāt pa nopietno – iespējami komandējumi vai daudz dažādu citu izbraukumu, kuros norīko ģimenes kakls.

 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.