Jaunās “Opel Corsa” pirmie attēli (+ foto)

Interneta vietnē “Blogautomobile.fr” izvietoti pirmie “Opel Corsa” jaunās paaudzes attēli, kuros “Opel” mazauto redzams bez maskējošā ietērpa.

Attēli, kas iegūti Parīzes ielās oficiālās foto sesijas laikā, apliecina agrāk izteikto pieņēmumu, ka jaunā “Corsa” tiks veidota pēc līdzības ar gabarītos vēl mazāko subkompakto modeli “Adam.” “Corsa” ir līdzīgs priekšpuses dizains ar lielu radiatora režģi un dekoratīvo hroma „jostu” un firmas logotipu centrā, līdzīgi, taču lielāka izmēra galvenie starmeši un no Adam noskatīts interjera noformējums ar jaunu priekšējo paneli un mērinstrumentu bloku, kurā analogās ciparnīcas būs nomainītas ar ciparu tehniskās informācijas devējiem.

Jau agrāk bija zināms, ka “Corsa” taps uz “General Motors” “Gamma II” platformas, kas tiek izmantota “Chevrolet Aveo” saimei un “Opel Mokka,” kā arī viņa satelītu “Chevrolet Trax” un “Buick Encore” ražošanai. Šāds risinājums ļāvis samazināt jaunā modeļa masu par 50 kg līdz 100 kg atkarībā no versijas.

Sākumā pircējiem tiks piedāvāts trīscilindru benzīna motors ar 115 ZS (170 Nm) jaudu, kas uz 100 km patērēs vidēji 4,2 litrus degvielas. Motors strādās pārī ar kompaktu un pilnībā jaunu sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu. Corsa izstrādāta jauna piekare (pircējs varēs izvēlēties komfortablāka vai sportiskāka regulējuma versiju) un jauna precīzākas darbības stūres iekārta. Automobilim mainīta piekares ģeometrija, iebūvēts stingrāks palīgrāmis un samazināts klīrenss, tādejādi panākot labāku vadāmību un noturību līkumos.

Jaunās “Corsa” oficiālā pirmizrāde paredzēta rudenī,Parīzes autoizstādē.

Pašreizējās paaudzes “Opel Corsa” tiek piedāvāts benzīna, dīzeļa, benzīna/gāzes versijās ar 60-192 ZS jaudu. Cenu diapazons Vācijā: 11 140 – 24 265 EUR.

Foto: Blogautomobile.fr

Foto: Blogautomobile.fr

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.