„Subaru Outback” jaunā paaudze ieradīsies aprīlī (+ foto)

Japānas autobūves kompānija „Subaru” universāla „Outback” jaunās paaudzes modeli parādīs aprīlī Ņujorkas motoršovā.

„Outback” saņems tos pašus dzinējus, ko izmanto nupat Čikāgas autoizstādē pirmizrādi piedzīvojušā sedana „Legacy” komplektēšanai. Tādejādi zem universāla motora pārsega varēs atrast 2,5 litru 177 ZS (263 Nm) četrcilindru motoru vai 260 ZS (335 Nm) jaudīgu sešcilindru agregātu ar 3,6 litru darba tilpumu. Abi kombinēti ar „Lineartronic” bezpakāpju variatora transmisiju. Eiropas versijas dzinēju klāstam visticamāk pievienosies vēl viens četrcilindru agregāts.  

Arī aprīkojums būs stipri līdzīgs jau pieminētajam „Legacy” sedanam, ieskaitot pilnpiedziņu,  „EyeSight” palīgasistentu komplektu ar joslas pārkāpšanas, aklā leņķa un zonas pārraudzības un brīdinājuma sistēmām. Salona iekārtojums būs uzlabots ar kvalitatīvākiem apdares materiāliem un jaunu informācijas-multimediju sistēmu, kas savietojama ar viedtālruni un pārvaldāma ar skārienjutīga ekrāna palīdzību.

Plānots, ka ASV tirgū jaunais „Outback” universāls startēs reizē ar jaunās paaudzes „Legacy” sedanu un tas varētu notikt vasaras sākumā vai vidū.

Subaru Legacy jaunā paaudze Foto: Publicitātes foto

Subaru Outback pašreizējā paaudze (līdz 2014.g.) Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.