Jaunais Jeep Grand Cherokee atzīts par labāko SUV (+foto)

„Jeep Grand Cherokee” ir līdz šim visvairāk apbalvojumus ieguvušais vidējās klases SUV modelis, kas nosaka šī segmenta jaudas, komforta un meistarības standartus. MEMA piešķirtais „Labākā vidējās klases SUV” tituls turpināja apbalvojumu sēriju un apliecināja, ka šim modelim simpatizē visas pasaules auto eksperti.

Jeep Grand Cherokee Foto: Publicitātes foto

Par Vidējos Austrumos „Labāko vidējās klases SUV” izvēlētais, šogad debitējošais „Jeep Grand Cherokee” var lepoties ar jaunu salona un paša auto dizainu, progresīvām tehnoloģijām, jaunu astoņu pārnesumu automātisko kārbu un, bez šaubām, „Jeep” automašīnām raksturīgām īpašām caurgājamības spējām.

Jeep Grand Cherokee Foto: Publicitātes foto

Jaunā, apbalvojumus guvušā „Jeep” modeļa interjers tiek atzīts par vienu no labāk aprīkotajiem un tehnoloģiskiem jauninājumiem bagātākajiem automašīnu saloniem. Tādus novērtējumus palīdz nopelnīt rokām izgatavotais interjers un visaugstākās kvalitātes apdares materiāli — Natura Plus āda un īpašas kvalitātes koksne.

Pircēji jauno „Jeep Grand Cherokee” var izvēlēties ar tiešās iesmidzināšanas 3 l V6 Common-rail turbo dīzeļdzinēju vai trīs benzīna dzinējiem: 3,6 l Pentastar V6, leģendāro 5,7 l V8 HEMI vai jaudīgo 6,4 l V8 HEMI, kas tiek izmantots SRT modelī.

Jeep Grand Cherokee SRT Foto: Publicitātes foto

2011. gadā, kad Vidējo Austrumu reģionā pirmo reizi tika prezentēts „Jeep Grand Cherokee, tas uzreiz pievērsa savaldzināto pircēju uzmanību. Tā īpašais dizains spēja lieliski parādīt „raupjo” „Jeep” automašīnu raksturu. Šogad debitējošais jaunais „Grand Cherokee” arī tika radīts, izmantojot šo principu — lai uzsvērtu automašīnas enerģisko raksturu.

No 1992. gada, kad pasaulē debitēja „Jeep Grand Cherokee”, līdz mūsdienām tas ir saglabājis savas galvenās rakstura īpašības, kuras tā vadītājam palīdz sajust brīvību, autentiskumu, piedzīvojumus un kaislību pret šo preču zīmi. Nav brīnums, ka tieši „Jeep Grand Cherokee” ir kļuvis par pašu veiksmīgāko „Jeep” modeli — visā pasaulē jau pārdoti gandrīz 5 miljoni šī modeļa automašīnu.

Jeep Grand Cherokee Foto: Publicitātes foto

Jaunais „Jeep” modelis Latvijā tiek piedāvāts „Laredo”, „Limited”, „Overland”, augstākās klases „Summit” un sportiskā SRT izpildījumā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.