„Lada Granta” hečbeka pirmie oficiālie attēli (+ foto)

Internetā nonākuši „Lada Granta” hečbeka modifikācijas pirmie attēli, kas iegūti no dīleriem paredzētā ražotāja oficiālā piedāvājuma kataloga.

Jaunās modifikācijas ražošana „Ižauto” rūpnīcā Krievijas pilsētā Iževskā sāksies 2014.gada pavasarī. Agrāk tika ziņots, ka pirmā piecdurvju hečbeka pirmssērijas automobiļu partija izlaista jau pērnā gada augustā.

Pagaidām pircējiem tiek piedāvāts „Granta” sedans, kas savā lētākajā variantā maksā 279 000 rubļu (nepilni 6322 EUR). Motoru klāstā ir četri benzīna agregāti ar 81-106 ZS jaudu, bet 120 ZS benzīna motors tiek uzstādīts „Granta” jaudīgajai modifikācijai, kas maksā 459 000 rubļu (10 401€).

Kopš 2013.gada pavasara „Granta” sedans tiek eksportēts uz dažām bijušajām NVS valstīm (Ukraina, Kazahstāna u.c.), bet vasaras vidū šiem tirgiem pievienojās arī Vācija un Čehija. Uz ES valstīm eksportētā „Granta” atbilst krietni stingrākiem drošības un ekoloģiskajiem normatīviem – tā aprīkota ar Euro-5 atbilstošu motoru, ABS, stabilizācijas sistēmu un gaisa drošības spilveniem jau bāzes komplektācijā.

Foto: Avtosreda.ru

Foto: Avtosreda.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.