Opel tirgus daļa pērn augusi par septiņiem procentiem

Opel atskatās uz veiksmīgo 2013. gadu. Kompānija ar seno vēsturi ne tikai nostiprinājusi pozīcijas Eiropā un savās mājās Vācijā, bet arī nedaudz pat palielinājusi savu tirgus daļu.

Saskaņā ar provizoriskajiem datiem, Eiropā Opel kopā ar savu māsas uzņēmumu Vauxhall pagājušajā gadā sasnieguši 5,61 % iepriekšējo 5,59 % vietā. Savukārt Vācijā, pēcKraftfahrtbundesamt (Federālā transportlīdzekļu iestāde) datiem, kompānijas tirgus daļa palielinājusies par aptuveni 6,9–7,0 %. „Mūsu modeļu ofensīva tagad ir sākusi nest augļus. Opel kurss ir turpināt izaugsmi,” norāda Opel Pārdošanas daļas valdes priekšsēdētājs Peters Kristians Kūsperts (Peter Christian Küspert).

Svarīga loma šajā izaugsmē bija modeļu spektra jaunpienācējiem. „ADAM pārdošanas apjomi, kas sastādīja aptuveni 21 000 vienību, pārspēja mūsu prognozes,” turpina Kūsperts. Papildu tam, Opel Mokka – vienīgais vācu zīmola apvidus auto savā segmentā – pirmajā pārdošanas gadā Vācijā vien priecēja 20 000 klientu.

Arī klasiskie Opel modeļi ir snieguši savu artavu kompānijas panākumos – Meriva ieņem pirmo vietu savā segmentā, savukārt Corsa, Astra un Insignia savos attiecīgajos segmentos ierindojas otrajā vietā (neskaitot premium klases konkurentus).

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.