Top Peugeot 308 universāls (+ foto)

Francijas autobūves kompānija Peugeot Ženēvas autoizstādei gatavo 308 universālu SW, kas brīvā tirdzniecībā nonāks 2014.gada pavasarī.

Foto: Publicitātes foto

Jaunais universāls startēs Golf klasē, kur konkurence ir īpaši sīva, tādēļ tam ir pienācīgi jāsagatavojas. Ražotāja informācija liecina, ka tā arī notiek. Peugeot 308 SW būs par 140 kg vieglāks nekā priekštecis, kas nozīmē mazāku degvielas patēriņu un veiklākus manevrus gaitā.

Foto: Publicitātes foto

Universāla bagāžas nodalījums spēs ietilpināt 610 litrus, bet sadalāmās aizmugures sēdekļu atzveltnes, kas ērti nolaižamas ar vienu kustību, veido līdzenu grīdu. Automobiļa garums un augstums (4,58 m, 1,47 m) ir gandrīz identisks klases līderim VW Golf Variant (4,56 m, 1,45 m), tāpat kā kravas telpa (VW Golf Variant – 605 litri).

Foto: Publicitātes foto

Līdz ar modeļa startu klientiem būs pieejami motori ar 92-163 ZS jaudu, kam sekos īpaši ekonomiskā BlueHDi versija (CO2 – tikai 85 g/km) un sportiskais GTI variants ar 200 ZS jaudu. Salona iekārtojums tiks pārņemts no jau zināmā 308 sedana ar parocīgo multistūres vadību, kas ļauj pārvaldīt, tostarp daudzfuncionālā displeja iestatījumus.

Foto: Publicitātes foto

Peugeot 308 SW cenas šobrīd nav zināmas.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.