„Infiniti” koncepts Detroitai (+ foto)

„Nissan” luksusa nodalījums „Infiniti” gada pirmajai lielākajai autoizstādei, kas ASV pilsētā Detroitā darbu sāk 13.janvārī, sagatavojis konceptuālo sedanu „Infiniti Q50 Eau Rouge.”

Koncepts, kas nosaukts par godu vienam no Beļģijas Spā autotrases līkumiem, izgatavots uz sedana „Q50” bāzes. No sērijveida modeļa tas atšķiras ar vizuālo noformējumu, kas veidots, smeļoties iedvesmu no „Infiniti” partnera – F1 komandas „Red Bull” sacīkšu bolīdu līnijām. „Infiniti Q50 Eau Rouge” aprīkojumā ir šādā stilā veidots priekšējais buferis ar spliteri, aizmugurējais buferis ar integrētu difuzoru, kā arī sliekšņu uzlikas. Komplektu papildina 21 collu riteņu diski, sporta izplūdes sistēma, oglekļa šķiedras jumts un spoguļu korpusi. Ražotājs uzsver, ka sedana izskats pārveidots tik ļoti, ka no sērijveida modeļa palikusi vien jumta līnija un durvju forma.

Foto: Publicitātes foto

„Q50 Eau Rouge” tehnisko informāciju Infiniti neatklāj. Sērijveida sedanam, kas savu pirmizrādi piedzīvoja 2013.gada Detroitas izstādē, paredzēti divi benzīna agregāti, viens dīzeļdzinējs un hibrīdiekārta. Pirmos pārstāv 3,7 litru V6 (328 ZS) un 2 litru četru cilindru turbo (211 ZS), bet dīzeļdzinējs ir „Mercedes” ražojuma četrcilindru agregāts ar 170 ZS jaudu. „Q50” sedana hibrīdmodifikācijas kopējā jauda ir 364 ZS.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.