Range Rover LWB gaida Losandželosu (+ foto)

Britu kompānija Land Rover radījusi apvidus automobiļa Range Rover pagarināto modifikāciju L, kas savu pirmizrādi piedzīvos divos motoršovos uzreiz – Losandželosā un Tokijā. Vēlāk to prezentēs arī AAE Dubaijā un Ķīnas Guangžou.

Range Rover LWB riteņu bāze ir par 140 mm garāka nekā standarta modelim, bet kopējais garums pieaudzis par 201 mm līdz 5200 mm.

Foto: Publicitātes foto

Aizmugures pasažieri L modelī var justies krietni brīvāk – kājām ir vairāk vietas, bet otrās sēdekļu rindas atzveltnes var nolaist 17 grādu slīpumā – parastajam modelim tikai līdz 9 grādiem, turklāt, ja vien pircējs vēlas, kopējā dīvāna vietā var pasūtīt divus atsevišķus sēdekļus ar centrālo konsoli pa vidu.  

Foto: Publicitātes foto

Bagāžas nodalījuma pieaudzis par 315 litriem, tādejādi, izmantojot visas Range Rover L kravas telpas maksimālās iespējas ietilpība palielinās līdz 2345 litriem.

Foto: Publicitātes foto

Tikai šim modelim ražotājs izveidojis speciālu versiju Autobiography Black, kas tiks izlaista 100 eksemplāros un kļūs par visdārgāko piedāvājumu Range Rover saimē. No standarta versijas tā atšķirsies ar augstāku komforta līmeni un bagātāku aprīkojuma klāstu – klienta rīcībā būs Meridian audio sistēma ar 10,2 collu ekrāniem aizmugures pasažieriem, sēdekļi ar masāžas funkciju, ar elektropiedziņu vadāmas žalūzijas, panorāmas jumts un salona apdare ar ādas un koka materiālu. Aizmugures pasažieri varēs izmantot uzlabotu centrālo konsoli ar iebūvētu dzērienu ledusskapi un glāzēm komplektā, atvāžamus galdiņus ar USB pieslēgvietām, klimatkontroles un sēdekļu regulācijas vadību.

Foto: Publicitātes foto

Pagarinātā modifikācija būs pieejama ar 4,4 litru V8 (339 ZS) un piecu litru turbo V8, kas attīsta 510 ZS. Jaudīgākais no agregātiem 100 km/h ļauj sasniegt 5,5 sekundēs.

Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijā Range Rover Autobiography Black maksās 130-140 tūkstošu mārciņu (150-165 tūkstošu eiro). 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.