„Renault-Nissan” ražotni Tanžerā plāno padarīt par lielāko Āfrikā

„Renault-Nissan” alianse Tanžeras ražotnē atklājusi otru ražošanas līniju, un tā ar gadā saražotiem 340 000 transportlīdzekļu kļūs par lielāko Āfrikā, portālu “iAuto” informēja ražotāja pārstāvji.

Ražotnes paplašināšanā ieguldīti aptuveni 400 miljoni eiro, un tajā tiks ražoti „Dacia Sandero” un „Dacia Sandero Stepway” modeļi.

Dacia Sandero Foto: Publicitātes attēls

Jaunās līnijas darbības nodrošināšanai tiks noalgoti aptuveni 1400 cilvēki, kas ražotnes kopējo darbaspēka skaitu palielinās līdz 5000 cilvēkiem. Marokas Automobiļu rūpniecības speciālistu sagatavošanas institūts, sekojot savai attīstības stratēģijai, nodrošinās jauno un esošo darbinieku darba prasmju uzlabošanu.

„Šodienas pasākums mums ir ļoti nozīmīgs. Tas raksturo „Renault” vēlmi pildīt savas saistības un Marokas iestāžu mērķi attīstīt automobiļu rūpniecību Marokā. Esmu pārliecināts, ka šīs otrās ražošanas līnija ražos izcilas kvalitātes „Sandero” transportlīdzekļus un būs lielisks zīmola „Ražots Marokā” apliecinājums visā pasaulē,” uzskata „Renault” Marokas grupas ģenerāldirektors Žaks Prosts.

Ražošanas paplašināšana ir publiskā un privātā sektora partnerības rezultāts – projektā iesaistījusies Marokas Karaliste un „Renault-Nissan” alianse.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.