Mini John Cooper Works 1to6 Edition – īpašais modelis ar mehānisko kārbu (+ FOTO)

Mini izlaidīs 999 eksemplārus John Cooper Works 1to6 Edition īpašā modeļa eksemplārus, kas tiek komplektēti tikai ar mehānisko pārnesumkārbu.

Nosaukumā ietvertais 1to6 Edition jāsaprot, kā veltījums mehāniskajai sešpakāpju pārnesumkārbai, kas arī īpašajā modelī apvienota ar divlitru četrcilindru turbomotoru, attīsta 231 Zs jaudu un 321 Nm griezes momentu un palīdz sasniegt maksimālo ātrumu 246 km/h, sprinta distancei līdz 100 km/h patērējot 6,3 sekundes.

No standarta produkcijas īpašais modelis atšķiras ar melno Midnight Black krāsojumu, ko papildina pelēka svītra uz motora pārsega. Komplektu papildina melnas krāsas 18 collu riteņu diski, sarkani bremžu suporti un sportiska stila salona iekārtojums ar alumīnija pedāļu uzlikām, īpaša dekora grīdas paklājiņiem, īpašā modeļa logotipiem, uzrakstiem 1to6 Edition un One of 999, kas atrodami vairākās vietās salonā, piemēram, uz stūres, C-balstiem, priekšējā paneļa, jumta lūkas.  

Mini John Cooper Works 1to6 Edition tiks prezentēts maija beigās, bet pārdošana Eiropā, ASV, Kanādā un Meksikā sāksies 2023.gada septembrī.

 

Foto: Mini

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.