Volkswagen izlaidīs 2500 Polo GTI Edition 25 jubilejas automašīnas

Atzīmējot mazauto Polo GTI 25 gadus tirgū, Volkswagen izstrādājis īpašo modeli Polo GTI Edition 25, kas tiks izlaists ierobežota skaita sērijā.

 1998.gadā pircējiem tika nodots pirmais Volkswagen Polo GTI modelis trim burtiem apzīmējot sērijveida modeļa sportiskāko versiju. 25 gadus vēlāk tirgū tiek laists Edition 25, kas piedzīvos 2500 eksemplāru lielu sēriju un piedāvāts visā pasaulē sportiskā modeļa entuziastiem.

Šāda automašīna iegūs GTI raksturīgos sarkanas krāsas bremžu suportus un dekoratīvās līstes, šūnveida radiatora resti un hromētus sportiskās izplūdes sistēmas izvadu uzgaļus. Papildu tam arī ekskluzīvus 18 collu Adelaide Black Glossy vieglmetāla riteņu diskus, melnu jumtu un spoguļu korpusus, LED Matrix lukturus ar dinamisko tālo gaismu asistentu un diožu dienas gaitas lukturus.

Salonā TOP sporta sēdekļi ar perforētu melnu un sarkanu ādu, izšūtiem GTI uzrakstiem, kā arī spīdīgi melni dekori ar sarkaniem GTI uzrakstiem. Edition 25 iekļauta ar ādu apvilkta sporta stūre, kuru grezno jubilejas logotips. Pie stūres stiprinās ātrumu pārslēgšanas lāpstiņas, bet pogas uz tās paredzētas dažādu funkciju aktivizēšanai. Attiecīgā eksemplāra kārtas numurs būs redzams uz durvju sliekšņu dekora “One of 2500”.

Papildus GTI krāsām Pure White, Kings Red Metallic, Reef Blue Metallic, Smoke Grey Metallic un Deep Black Pearl Effect, Polo GTI Edition 25 ir pieejams arī Ascot Grey krāsā (attēlā).

Motortelpā 2.0 TSI agregāts ar 207 Zs (320 Nm) jaudu, kas var nodrošināt ieskrējienu līdz simtam 6,5 sekundēs. Jubilejas modelis komplektēts ar speciālu piekari, kas par 15 mm zemāka.

Volkswagen Polo GTI Edition 25 tiks ražots Dienvidāfrikā. Pieejams tas kļūs no 1.jūnija, cena Vācijā – 35 205 eiro.

Foto: Volkswagen

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.