Elektriskā BMW i5 pirmais attēls

Lai gan līdz BMW i5 oficiālajai pirmizrādei atlikušas dažas dienas, internets izrādījies ātrāks un tīmeklī publicēts attēls, ko eksperti atzinuši par īstu.

Instagram ievietotajā attēlā redzams elektriskais i5, kas maz atšķiras no jaunākā G60 iekšdedzes motoru modeļa, taču laikam jau lielākais pārsteigums bavāriešu faniem ir radiatora reste, kas teju atgriezusies pie izmēriem, ko BMW izmantoja pirms neviennozīmīgi vērtētā XXL standarta. Tiesa, restes kontūras būs izgaismotas, kā pieņemts elektriskajiem modeļiem, salonā būs lielformāta mērinstrumentu/multimediju ekrāns, bet elektronisko palīgu klāstā arī uzlabotā vertikālo kustību kontroles sistēma (Vertical Dynamics Management), kas regulē balstiekārtas stingrību, Driving Assistant Professional komplekss ar šosejas braukšanas palīgu un inovatīvo joslu maiņas funkciju skatoties atpakaļskata (?) spogulī.

Paredzams, ka BMW i5 būs pieejams divās versijās. Pilnpiedziņas M60 xDrive ar diviem motoriem attīstīs aptuveni 600 zirgspēku jaudu, bet aizmugurējo riteņu piedziņas eDrive40 būs iebūvēts 340 zirgspēku dzinējs.

BMW i5 elektriskā sedana pirmizrāde paredzēta 24.maijā.  

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/liucunyi_starandcar/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.