The Grand Tour atgriezīsies 16.jūnijā ar speciālizlaidumu Eiropai

The Grand Tour ar populārajiem žurnālistiem Džeremiju Klārksonu, Ričardu Hamondu un Džeimsu Meju atgriezīsies Amazon Prime Video 16.jūnijā ar speciālizlaidumu “Eurocrash”.

Straumēšanas pakalpojumu sniedzējs ir publicējis dažus attēlus sociālajos medijos un atklājis, ka Eurocrash sērijā trijotne dosies vairāk nekā 2000 kilometru garā ceļojumā pa Eiropu no Polijas uz Slovēniju, paviesojoties arī Ungārijā un Slovākijā. Amerikāņu tehnikas entuziasts Hamonds tūres laikā brauks ar Chevrolet SSR, kas tika ražots no 2003. līdz 2006. gadam un atkarībā no versijas aprīkots ar 5,3 vai 6,0 litru V8 dzinēju. Klārksons izmēģinās neparasta dizaina Mitsuoka Le-Seyde, kas deviņdesmito gadu vidū izstrādāts uz Nissan Silva S13 (Nissan 180SX), bet Mejs pārvietosies ar ne mazāk dīvaina izskata Kroslija kabrioletu, kas no 30. gadu beigām līdz 50. gadu sākumam tika ražots Ohaijo štatā ASV.

Neskatoties uz priecīgo ziņu šova faniem, Amazon Prime Video līgums ar Klārksonu beidzas 2024.gadā. Tas nenozīmē, ka Klārksons, Hamonds un Mejs pazudīs no ekrāniem, taču, iespējams, tos vajadzēs meklēt citu straumēšanas pakalpojumu sniedzēju piedāvājumā.

Foto: Ekrānbilde no Instagram.com/primevideouk/

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.