Ford E-Tourneo Courier piesakās Eiropas tirgum (+ FOTO)

Ford nodemonstrējis pilnībā elektrisko transportlīdzekli E-Tourneo Courier, kas Eiropas tirgū kļūs pieejams 2024.gada beigās.

Prezentācijas laikā Ford pastāstījis, ka iekšdedzes motoru modelis Tourneo Courier startēs 2023.gada vasarā. Jaunajā paaudzē tas ir 4,40 m garš piecvietīgs transportlīdzeklis ar augstu jumtu un ietilpīgu bagāžas telpu, kas par 44 procentiem lielāka nekā pašreizējās paaudzes modelim.

Tieši tikpat daudz lielāks ir arī pilnībā elektriskā E-Tourneo Courier bagāžnieks, turklāt zem priekšējā pārsega atrasta vieta vēl 44 litru nodalījumam. Automašīna, ko gaida ierodamies 2024.gada beigās, ir tikpat praktiska kā iekšdedzes motoru modelis, apveltīta ar ciparu mērinstrumentu paneli un Ford SYNC 4 multimediju iekārtu, kas apvienota ar 12 collu skārienekrānu un saņem programmatūras atjauninājumus, pateicoties Over the Air (OTA) iespējai.

Vadītāja rīcībā būs trīs braukšanas režīmi (Eco, Normal, Smooth) un “One Pedal” funkcija spēcīgākajā rekuperācijas līmenī.

Zināms, ka E-Tourneo Courier dzinējspēks būs 100 kW (136 Zs) elektromotors, bet informāciju par akumulatora ietilpību un iespējamo transportlīdzekļa darbības rādiusu ražotājs vēl neatklāj.

Tourneo Courier – iekšdedzes motoru modelis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.