Pēc klienta vēlēšanās – Morgan uzbūvē Plus 4 Spiaggina (+ FOTO)

Neparasto retro stila sportisko automobiļu ražotājs Morgan pēc kāda klienta vēlēšanās radījis vēl neparastāku modeli – Plus 4 Spiaggina, kas tiks izlaists vienā vienīgā eksemplārā.

Britu uzņēmums Morgan, kas vairāk nekā gadsimtu ražo neparasta izskata un konstrukcijas transportlīdzekļus pārvēršot šīs īpašības par savu atpazīšanas zīmi, 2022.gada rudenī laida klajā modernizētos Plus 4 un Plus 6.

Rodsteri pirmo reizi saņēma elektronisko stabilizācijas sistēmu, uzlabotas bremzes un vairākus citus jaunievedumus, ieskaitot jaunu priekšējo  paneli un Sennheiser audio sistēmu, taču vienam no klientiem likās, ka ar to nepietiek, tādēļ viņš pasūtīja unikālo Morgan Plus 4 Spiaggina, kas tiks izlaists vienā vienīgā eksemplārā.

Morgan Plus 4 Spiaggina koncepts izstrādāts, iedvesmojoties no 20. gadsimta 50. un 60. gadu pludmales (spiaggina – tulkojumā no itāļu valodas „pludmale”) automašīnām, pēc kāda vārdā nenosaukta kolekcionāra pasūtījuma.  

Retro rodstera spilgtākās pazīmes ir ar rokām izgatavots saliekamais jumts no alumīnija, kas no iekšpuses apšūts ar brūnu ādu, kā arī no korķa koka un tīkkoka veidota bagāžnieka grīda, kas veidojas līdzena, ja nolaiž otrās rindas sēdekļus.

Asociāciju ar dārgām jahtām pastiprina hromētas detaļas un plaukts uz priekšējā paneļa no kopā saaustiem diegiem, ko papildina alumīnija un koka dekori.

Tehniski Spiaggina versija neatšķiras no standarta Morgan Plus 4 un ir aprīkota ar 255 zirgspēku 2,0 litru BMW turbo benzīna dzinēju, kas savienots ar 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. “Pludmales” rodstera izmaksas netiek nosauktas.

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.