Cupra Terramar – pēdējais ar iekšdedzes dzinēju

Cupra Terramar kļūs par pēdējo markas modeli, kas būs pieejams ar iekšdedzes dzinēju.

2024.gadā Spānijas sportisko automobiļu ražotājs gatavojas laist klajā markas lielāko krosoveru Terramar, kas vienlaicīgi kļūs par pēdējo modeli, kas tiek komplektēts ar iekšdedzes dzinēju, pirms Cupra pāriet uz pilnībā elektriskiem transportlīdzekļiem.

Terramar garums būs 4,5 m, kas par 5 un 12 cm vairāk nekā Formentor un Ateca. Vizuāli jaunais krosovers saglabās markas tradicionālās iezīmes – asas šķautnes un apdari ar vara krāsas elementiem.

Ieksdedzes motoru klāsts vēl netiek atklāts, tādēļ nav zināms, vai Terramar būs pieejams arī ar Formentor un Leon 2,0 litru dzinējiem ar 190, 245 vai 310 ZS, vai arī zīmols piedāvās arī citus, jaudīgākus (vai elektrificētus, piemēram, Mild Hybrid) agregātus, taču droši zināms, ka to piedāvās ar uzlādējamo Plug-in hibrīdiekārtu, kas pilnībā elektriskā režīmā nodrošinās sniedzamību līdz pat 100 km attālumā.

Cupra Terramar pircējus sasniegs 2024. gadā.

Jāpiebilst, ka nākamajos mēnešos (un gados) Cupra nāks klajā ar vairākiem jaunumiem, kuru skaitā elektriskie Tavascan un UrbanRebel, kā arī jaunākie Leon un Formentor modeļi.

Foto: Ekrānbilde no facebook.com/autogefuehl

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.