Tikai 2024.gadā – jaunais Mitsubishi Outlander PHEV aizkavēsies

Jaunajam Mitsubishi Outlander PHEV Eiropā vajadzēja ierasties 2022.gadā, taču tagad kļuvis zināms, ka japāņu hibrīdauto starts pārcelts uz 2024.gadu.

Eiropai paredzētais Mitsubishi Outlander PHEV ceturtās paaudzes modelis nedaudz aizkavēsies, jo dažos citos tirgos tas ir pieejams jau no 2022.gada pirmajiem mēnešiem. Eiropas tirgus gan nekur nepaliks, turklāt Outlander atbalstīs mazauto Colt, kas nolēmis atgriezties mūsu platuma grādos pēc 10 gadu prombūtnes.  

Mediji vēsta, ka tehniski jaunais Mitsubishi Outlander PHEV ir līdzīgs Nissan Rogue un Nissan X-Trail. 87 kilometrus tas varēs nobraukt tikai ar elektrību, pateicoties nākamās paaudzes PHEV sistēmai, kas izmanto divus elektromotorus, enerģiju saņemot no 20 kWh akumulatora.  Hibrīdsistēma ar 252 Zs kopējo jaudu (450 Nm), kas izveidota uz 2,4 litru četru cilindru benzīna dzinēja bāzes, spēj nodrošināt 170 km/h maksimālo ātrumu, 100 km/h ļaujot sasniegt 10,5 sekundēs.   

Outlander PHEV visu riteņu piedziņas sistēmai ir jauna Active Yaw Control (AYC) griezes sadales sistēma, kas var pārnest jaudu uz priekšējo un aizmugurējo asi. Sistēma var arī bremzēt kreiso vai labo riteņu, lai sadalītu griezes momentu. Booster funkcija vajadzības gadījumā var nosūtīt vairāk jaudas priekšējam motoram, turklāt paceļot kāju no akseleratora pedāļa, automašīna bremzēsies straujāk, uzlabojot “One Pedal” sistēmas efektivitāti. Pavisam Outlander PHEV Ir pieejami septiņi dažādi braukšanas režīmi.

Attiecībā par jaunā Outlander PHEV cenu nekādas informācijas nav, tādēļ atgādināsim, ka aktuālais modelis bāzes versijā maksā 39 990 eiro.  

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/groups

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.