Ceļojumā ar mašīnu, piekabi un jurtu (+ VIDEO)

Alpha Motor Corporation piedāvā doties ceļojumā, apvienojot apvidus auto, piekabi un jurtu ar guļamistabas garnitūru.

ASV elektroautomobiļu ražotājs Alpha Motor Corporation izstrādājis jaunu piedāvājumu tūrisma prieku baudītājiem, ko nosaucis par Collaborative Adventure Mobility Platform (CAMP).

CAMP ir tikai koncepts, ko atbalsta virkne ražotāju, kas platformai pievienojas katrs ar savu piedāvājumu, iespējams tādēļ jurta ar noņemamām sienām, platu gultu un naktsskapīšiem izskatās mazliet nereāli, vismaz apvienojumā ar 4,8 m garo apvidus auto, kam tas viss būtu jānogādā brīvā dabā.

Savukārt kombinācija, kur pavasarī prezentētais Alpha Rex elektriskais apvidus auto redzams kombinācijā ar piekabi un telti, kas veido otro stāvu, varētu būt pamatā arī sērijveida ražojumam.

Šajā gadījumā ceļotāju rīcībā būs guļamvieta, kas iekārtota piekabē, virtuves bloks tās aizmugures daļā un telts ar otrā stāva iekārtojumu pēc pašu uzskatiem. Ražotāji, kas piedalās projektā ( Rolling Stone Korea, Free & Easy, DMOS Collective Inc., Equipt Expedition Outfitters, Onyx Coffee Lab, KC Lights un Black Rhino Wheels) nāk ar saviem piedāvājumiem, kas ietver ne tikai ceļojumā noderīgas lietas, bet arī detaļas un risinājumus, kas uzlabo automašīnas veiktspēju un funkcionalitāti.

Saskaņā ar Alpha Motor pārstāvju teikto, CAMP eksistē tikai komjūtergrafikā, taču uzņēmums ir noskaņots savu projektu īstenot arī dzīvē.  

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.