Jumts ir un uz priekšu brauc – lietots mikroauto par 3000 eiro (+ FOTO)

Lietots Microcar par 3000 eiro pilda tās pašas funkcijas, ko 140 000 eiro vērtais Audi e-tron GT.

Ja runa ir par automašīnas galveno funkciju, tas ir nogādāt īpašnieku no punkta A līdz punktam B, tad nav obligāti jāskatās tikai 140 000 vērtā elektriskā Audi e-tron GT virzienā. Šo uzdevumu var izpildīt arī kāds cits transportlīdzeklis, piemēram, tikai 3000 eiro vērts franču mikroauto, kas pa pilsētu zibina itin ņipri.

Sarunā ar īpašnieku atklājās, ka viņš savulaik nokavējis ar tiesību maiņu, pašam tās īsti atgūt motivācijas nav (gadi, ģimenē ir vēl mašīnu, ko vada sieva), tādēļ iegādājies šādu transportlīdzekli, kam pietiek ar mopēda tiesībām. 

Īpašnieks uzskata, ka savu funkciju Microcar M.Go pilda: jumts ir, uz priekšu brauc, vietas diviem braucējiem pilnīgi pietiek, turklāt ir apjomīgs bagāžnieks ar zemu iekraušanas slieksni. Mikroauto ir ļoti viegls un pilsētā gana ņiprs. Visi paneļi izgatavoti no plastmasas (rūsa nedraud), bet piedziņu nodrošina 440 kubikcentimetru dīzeļdzinējs un automātiskā kārba. 

Pie mīnusiem īpašnieks pieskaita motora radīto troksni, kas labi dzirdams salonā un putekļus, kas pamanās tajā iekļūt braucot pa lauku ceļiem (pilsētā tas diezvai būtu aktuāli). 

Pie mums šādi transportlīdzekļi vēl retums, bet, piemēram, Igaunijā, tos var sastapt ik reizi apciemojot ziemeļu kaimiņus (iAuto novērojums). 

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.