Mercedes parāda elektriskā krosovera EQE SUV salonu (+ FOTO)

Mercedes-Benz gatavojas elektriskā krosovera EQE SUV pirmizrādei. Gaidot šo notikumu, ražotājs publicējis salona attēlus ļaujot aplūkot sava jaunuma interjeru vēl pirms noliktā datuma 16.oktobrī.

Attēlos ar EQE dārgāko komplektāciju var redzēt, ka automobilis aprīkots milzīgo MBUX Hyperscreen, kas zem viena stikla apvieno 12,3 collu mērinstrumentus, 17,7 collu multimediju ekrānu un 12,3 collu ekrānu priekšējam pasažierim. Tas harmoniski iekļaujas rūpīgi nostrādātajā salonā ar ādas, alumīnija un koka apdari, plato viduskonsoli, kā arī priekšējā un durvju paneļu diožu fona izgaismojumu.

Ražotājs elektriskajam EQE SUV sola vienu no plašākajiem saloniem segmentā, pārējo informāciju pieturot vēlākam laikam.

Piebildīsim, ka pārdošanā jau ir EQE saimes sedans, kas Eiropas tirgū pieejams versijā EQE 350+ ar 292 Zs elektromotoru un sportiskais modelis AMG EQE 43 ar diviem motoriem un 476 Zs kopējo jaudu. Pirmais modelis maksā nedaudz vairāk par 70 000 eiro, otrs – nedaudz vairāk par 103 000 eiro.

Vēlāk tiek  gaidīts īpaši jaudīgais EQE 53 4Matic+ ar 626 Zs iekārtu, kas apvienojumā ar AMG Dynamic Plus spēs īslaicīgi attīstīt pat 687 Zs.

 

Foto: Mercedes-Benz

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.