AvtoVAZ uzsāk modernizētā Largus ražošanu

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ uzsākusi kopā ar Renault izstrādātā Largus universāla un furgona modernizētās versijas ražošanu.

AvtoVAZ uzsācis Largus FL (facelifting) ražošanu. Modernizētais modelis ieguvis pilnībā jaunu priekšpusi, kas noformēta jaunākajiem modeļiem raksturīgajā X-veida stilā. Automobilim ir oriģināls priekšējais bamperis, motora pārsegs, spārni, radiatora reste, spoguļi un riteņu diski, taču citas detaļas aizgūtas no citiem modeļiem, piemēram, priekšējie lukturi aizgūti no Renault Logan, priekšējais panelis ar iebūvētu multimediju iekārtu – no Renault Duster, stūre un durvju paneļi – no Lada Vesta, sēdekļi – no Lada XRay.

Atjauninātais Largus tiks piedāvāts ar 1,6 litru benzīna dzinējiem, kas attīsta 87 vai 106 zirgspēkus. Abi strādā kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu un priekšējo riteņu piedziņu, savukārt versija Largus Cross tiek komplektēta tikai ar spēcīgāko dzinēju un “mehāniku”.

Ražotājs vēl neatklāj modernizētā Largus cenu, tādēļ atgādinām, ka aktuālais modelis Krievijas tirgū maksā 668 900 rubļu (EUR 6900) piecvietīgā versijā vai 747 900 rubļu (EUR 7700) septiņvietīgā modifikācijā.

Lētākais Largus furgoniņš maksā 655 900 rubļu (EUR 6787), kamēr Cross modelis – vismaz 828 900 rubļu (EUR 8500).

Largus modelis ir pirmais Krievijas Lada un Francijas Renault kopīgais projekts. Universāls un furgons tika īpaši izstrādāti Austrumeiropas tirgum, un kopš Largus ražošanas sākuma ir izlaisti vairāk nekā 450 tūkstoši eksemplāru.  

 

 

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.