ASV aizdedzies autovedējs ar jaunajiem Ford Bronco

ASV, kādā Ilinoisas štata kravas auto stāvvietā atklāta autovedēja piekabe ar diviem apdegušiem Ford Bronco pirmssērijas eksemplāriem.

Attēlus ar diviem stipri apkvēpušiem Ford Bronco ievietojis interneta resurss Bronco6g. Sarkanās krāsas automašīna ir komplektācijā Wildtrak ar Sasquatch paketi, bet melnais Bronco ir modelis Badlands. Abi apvidnieki jau pārvietoti uz autoevakuatoriem, kas tos nogādāts galamērķī.

Pievienotā informācija liecina, ka autovedēja šoferis, visticamāk, nav pamanījis, ka piekabei ir kādi mehāniski bojājumi – tukša riepa vai ieķīlējušās bremzes, tādēļ tas turpinājis braukt, kamēr detaļas sakarsušas tiktāl, ka piekabe aizdegusies. Laimīgā kārtā palīdzība ieradusies operatīvi, tādēļ krava, lai arī bojāta, tomēr nav sadegusi pilnībā, kas nebūtu liels brīnums apstākļiem sakrītot citādi.

Ford vēl tikai gatavojas Bronco ražošanai, kas sāksies šī gada maijā, tādēļ attēlos redzamie apvidnieki ir pirmssērijas automobiļi, ko ražotājs izmanto dažādiem izmēģinājumiem, pēdējo nianšu pieslīpēšanai un demonstrēšanai dīleriem.

Zināms, ka pirmos pasūtītos Bronco klienti saņems jūnijā.  

Foto: Ekrānbilde no Motor.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.