Changan laiž klajā „lēto” elektromobiļa BenBen E-Star National Edition versiju (+ FOTO)

Ķīnas autoražotājs Changan uzsāk elektromobiļa BenBen E-Star cenu ziņā pievilcīgākās versijas Xindong pārdošanu, kas vietējā tirgū maksās vien 29 800 juaņu (nepilni 3500 eiro).

Changan BenBen E-Star National Edition ir kompakts pilsētas elektromobilis, kas pēc izmēriem līdzinās Hyundai Getz. Tas ir 3,7 m garš, apveltīts ar 2,41 m riteņu bāzi un 147 litru bagāžnieku. Lai nodrošinātu minēto cenu izveidota maksimāli askētiska komplektācija – bez diožu lukturiem, kondicioniera, gaisa spilveniem, elektriski regulējamiem spoguļiem un ciparu mērinstrumentiem un 10,25 collu multimediju ekrāna. 

Zem jaunās versijas motora pārsega elektromotors ar 41 Zs (150 Nm) jaudu, bet zem grīdas – 23, 38 kW litija dzelzs fosfāta akumulators, kas nodrošina distanci līdz 150 kilometriem pēc NEDC ciklā. Maksimālais ātrums 101 km/h, ātro uzlādi šī versija neatbalsta.

Par papildmaksu iespējams pasūtīt elektriskos stiklu pacēlājus, centrālo atslēgu, riepu spiediena kontroles sistēmu, ABS. Ražotājs uzsver, ka jaunās versijas eksemplāru skaits būs ierobežots, neminot, cik vienībās to plānots saražot.

Changan piedāvājumā ir arī mazliet dārgāki BenBen E-Star National Edition automobiļi, piemēram, versija Xinyue, ko komplektē ar 75 Zs motoru, parkošanās sensoriem aizmugurē, kondicionieri, salona apgaismojumu, radio. Pircējs var izvēlēties 31,18 kWh dzelzs fosfāta akumulatoru vai 32,2 kWh litija-jonu akumulatoru. Xinyue versijas tāldarbība – 301 km, cena – no 39 800 juaņu (4600 eiro).

Parastais Changan BenBen E-Star ar ciparu mērinstrumentiem, diožu lukturiem, gaisa spilveniem u.c. mūsdienīgu aprīkojumu maksā 69 800 juaņu (8100 eiro).

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.