Ssangyong piesaka modernizēto Rexton

Dienvidkorejas autoražotājs Ssangyong pieteicis krosovera Rexton modernizēto modeli, kas Eiropas tirgū kļūs pieejams martā.

Automašīna ir zīmīga ar rombveida radiatora režģi, diožu lukturiem un apaļiem miglas lukturiem, kas nomainījuši agrākos horizontālās formas gaismekļus. Aizmugurē izmainīta lukturu forma – tiem tagad ir T-veida zīmējums, bet hroma līste, kas abus savieno aizgūta no iepriekšējā modeļa. Pamainīts aizmugures bampera izskats, bet izplūdes sistēmas caurulēm piešķirti hromēti trapecveida uzgaļi.

Ssangyong Rexton interjerā tiek izmantoti augstākas kvalitātes materiāli. Centrālā konsole ir pārveidota, bet krāsainais digitālo instrumentu panelis pieaudzis līdz 12,3 collām. Četru apkārtskata kameru komplekts tagad var strādāt trīs formātos (standarta, platekrāna, pilnekrāna režīmā), bet elektronisko palīgasistentu klāstam pievienota Safety Exit Warning sistēma, kas brīdina vadītāju, ja drošu izkāpšanu apdraud kāds transportlīdzeklis, kas tuvojas no aizmugures.

Motortelpā atrodas četru cilindru 2,2 litru dīzeļdzinējs, kas attīsta 202 ZS – par 21 Zs vairāk nekā iepriekš, savukārt maksimālais griezes moments palielināts par 20 ņūtonmetriem līdz 440 Nm un ir pieejams diapazonā no 1600 līdz 2600 apgriezieniem minūtē. Jaunievedums ir astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas nomainījusi agrāk izmantoto transmisiju ar septiņām pakāpēm.  Tiklīdz vadītājs izslēdz motoru, tā automātiski pārslēdzas uz “Parking” režīmu.

 

Foto: Ekrānbilde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.