Modernizētais Mitsubishi ASX tagad ar 150 Zs jaudīgu motoru

Modernizētais Mitsubishi ASX gatavojas tirdzniecības startam, kas jau pēc iepriekš apstiprināta plāna notiks šā gada septembrī. Tagad tas būs pieejams ar 150 Zs jaudīgu divlitru motoru, kas nomainīs agrāk izmantoto 117 Zs agregātu ar 1,6 litru tilpumu.

Mitsubishi atklājis detaļas par krosovera ASX 2020.gada modeli. Modernizētais modelis veidots attīstot koncepciju Dynamic Shield, kas ietver hromēto X veida radiatora ierāmējumu ar šauriem diožu lukturiem un vertikāliem miglas lukturiem, kas apvienoti vienā sekcijā ar virzienrādītājiem.

Krosovera salonā būs jauna multimediju sistēma ar astoņu collu ekrānu, Tom Tom navigāciju un uzlabotu viedtālruņa sinhronizāciju. Virsbūves krāsu variantiem pievienots sarkanais Red Diamond, oranžais Sunshine Orange un brūnais Oak Brown tonis.

Eiropas tirgum Mitsubishi paredzējis tikai vienu dzinēju – 2,0 litru MIVEC2 benzīna agregātu, kas attīsta 150 Zs un var darboties kombinācijā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu vai NVECS3-III variatoru, kam sešu pakāpju imitācija un sporta režīms. Pircējs varēs izvēlēties ASX priekšpiedziņas vai pilnpiedziņas variantu.

Latvijas tirgū pirmsfeislifta modelis tiek piedāvāts ar 1,6 litru MIVEC benzīna motoru, kas attīsta 117 Zs un strādā pārī ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Cena – no 19 900 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.