Sportiskā Jetta ASV tirgum (+ FOTO)

Čikāgas autoizstādē Volkswagen prezentējis Jetta GLI – sedana Jetta sportisko modifikāciju, kas apgādāta ar 231 Zs jaudīgu motoru un ASV tirgū kļūs pieejama pavasarī.

Volkswagen Jetta GLI ir priekšpiedziņas sedans, kas aprīkots ar neatkarīgo piekari aizmugurē, 18 collu riteņu diskiem, priekšējās ass pašbloķējošo diferenciāli, Golf GTI un Golf R bremžu mehānismiem, ieskaitot 340 mm ventilējamos bremžu diskus, Golf GTI četrcilindru turbo motoru, kas attīsta 231 Zs jaudu un 350 Nm griezes momentu. Motors var darboties pārī ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu vai robotizēto septiņu pakāpju DSG transmisiju (piemaksa).

Komplektā arī Driving Mode Selection ar trīs rūpnīcas režīmiem un vienu, ko vadītājs var ieprogrammēt pats, priekšējā un aizmugures diožu optika, salona fona izgaismojums 10 variantos. Versija 35th Anniversary jau bāzē būs aprīkota ar DCC adaptīvajiem amortizatoriem.   

Jetta GLI pircējam pieejami ciparu mērinstrumenti, panorāmas jumts, 400 vatu Beats Audio mūzika, ventilējami priekšējie sēdekļi, motora attālinātās iedarbināšanas funkcija. Salonam izmantots audums un āda ar sarkanu diegu nošuvumu, bet ārpuses sportisko modeli var atpazīt pēc melnās šūnveida radiatora restes ar GLI uzrakstu un sarkano līniju, nedaudz savādākā bufera un divām apaļām izplūdes sistēmas izejām.

Jaunais Volkswagen Jetta GLI būs pieejams divās aprīkojuma komplektācijās, kā arī dāsnāk nopakotajā 35th Anniversary Edition. ASV tirgū tas kļūs pieejams pavasarī.

 

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.