Kanādā pārdod pikapu, kas 2,5 gados noskrējis gandrīz 800 000 km (+ foto)

Automobiļu tirdzniecības portālā “Tilbury Auto Sales” parādījies sludinājums, kurā īpašnieks piedāvā savu “Ford” markas pikapu ar teju neticamu noskrējienu – 791 374 km, kas nobraukti divarpus gadu laikā.

Sludinājumā norādīts, ka automašīna izgatavota 2014.gadā un, lai gan Ziemeļamerikā automobiļi ar lielu noskrējienu nav retums, šis gadījums likās pārsteidzošs pat rūdītiem auto ekspertiem. Lai kliedētu šaubas, izdevuma “The Drive” žurnālisti sazinājušies ar “Tilbury Auto Sales” pārstāvji, kurš arī bijis pārsteigts, uzzinot, ka viņi tirgo šādu automašīnu.  

Vēlāk viņš tomēr apstiprinājis augstāk minēto informāciju un pieļāvis, ka pikaps izmantots tālajiem reisiem, par ko liecinot sakabes ierīce un papildu degvielas tvertne automobiļa kravas kastē.

“Ford F-250 XLT Super Duty” aprīkots ar 6,7 litru astoņu cilindru dīzeļdzinēju un sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Zināms, ka automobilis ir tehniskā kārtībā, taču par detaļu un mezglu nolietojumu ir grūti spriest. Īpašnieka noteiktā cena ir 19 000 dolāru. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.