Veikts ātrākais brauciens no Dakāras līdz Maskavai (+ foto)

Motosportists Rainers Cītlovs [Rainer Zietlow] ar automobili Volkswagen Amarok V6 TDI, kas aprīkots ar Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure riepām, veica ceļu no Dakāras līdz Maskavai 3 dienās, 4 stundās un 54 minūtēs.

Tādējādi R.Cītlovs un viņa komanda uzstādījuši pasaules rekordu, veicot ātrāko braucienu no Dakāras līdz Maskavai.
Pēc starta Dakārā 2017. gada 22. aprīlī R.Cītlovs, Krievijas blogeris Pjotrs Bakanovs un žurnālists Georgijs Globa veica vairāk nekā 8000 kilometru, rekordātrumā veicot ceļu cauri 10 valstīm un ierodoties Maskavā 2017. gada 25. aprīlī pulksten 09:55 pēc vietējā laika.
Tiecoties sasniegt pasaules rekordu, R.Cītlovs un viņa komanda paļāvās uz nesen izlaistajām Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure riepām. Tuksnešainā Sāhelas reģiona irdenajās smiltīs riepas pierādīja izcilo saķeri un uz atšķirīgas kvalitātes Austrumeiropas ceļiem – izturību. Riepu sniegums ļāva R.Cītlovam ievērojami progresēt uz labas kvalitātes ceļiem, protams, ievērojot visus vietējos ātruma ierobežojumus.
Līdzīgi kā savos iepriekšējos izaicinājuma braucienos, R.Cītlovs iegūtos līdzekļus ziedoja labdarībai. Šoreiz līdzekļi tika ziedoti Senegālas SOS Bērnu ciematam, ko viņš apciemoja tieši pirms brauciena uzsākšanas. R.Cītlovs ziedoja apmēram 20 eirocentus par katru nobraukto kilometru, kas kopumā veido 1500 eiro.
“Jūtamies saviļņoti, ka spējām veikt braucienu rekordcienīgā ātrumā. Tas bija aizraujošs ceļojums, kura laikā piedzīvojām visdažādākos laika apstākļus un ceļus. Vēlos pateikties Goodyear par sniegto atbalstu šī brauciena laikā, piešķirot mums uzticamās Wrangler All-Terrain Adventure riepas,” pēc ierašanās Maskavā sacīja R.Cītlovs.

“Atšķirīgie ceļa apstākļi neradīja nekādas problēmas, pateicoties jauno Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure riepu izturībai un spējai piemēroties,” teica Goodyear Eiropas, Tuvo Austrumu un Āfrikas (EMEA) Vieglo automobiļu segmenta Biznesa nodaļas Zīmola direktors Marteins De Jonge (Martijn de Jonge). “Brauciens apliecināja, ka šīs riepas nodrošina izcilu veiktspēju gan uz ceļa, gan bez-ceļa apstākļos”.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.