Debeszils ar melnu – Mansory pārbūvē Mercedes G500 4×4² (+ foto)

Mansory tūninga kompānija izstrādājusi piedāvājumu programmu 230 000 eiro vērtajam Mercedes G500 4×4² apvidus auto, padarot to par vēl jaudīgāku, dārgāku un ekskluzīvāku transportlīdzekli.

Mansory izvēlējies debeszilu virsbūves krāsu, ko kombinē ar jaunu virsbūves dekoru komplektu no oglekļa šķiedras. No šī materiāla izgatavots motora pārsegs, radiatora režģis, spliteris, priekšējā bampera dekori, virsbūves sānu uzlikas, durvju rokturi, spoguļu korpusi, riteņu arkas, jumts un aizmugures spoileris. 

Komplektu papildina jauni priekšējie diožu un tonēti aizmugures lukturi, kā arī automātiski izbīdāms pakāpiens, kas atvieglos iekāpšanu salonā.

Melnajam ādas salonam ar rombveida faktūru un zilu diegu nošuvumu pieskaņoti attiecīgas krāsu kombinācijas grīdas paklājiņi un priekšējais panelis ar zilu mērinstrumentu ierāmējumu.

Mansory inženieri pārprogrammējuši motora elektroniku un uzstādījuši jaunu izplūdes sistēmu, panākot astoņu cilindru agregāta jaudas pieaugumu no 422 līdz 485 Zs.

Kā tas ietekmē automobiļa dinamiskos rādītājus, Mansory neatklāj, tādēļ atgādināsim, ka standarta Mercedes G500 4×4² no 0 līdz 100 km/h paātrinās 7,4 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 210 km/h. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.