Rīgā autovadītājs notriecis sešgadīgu puiku un aizmucis no notikuma vietas

Vakar Rīgā kāds autovadītājs notriecis sešus gadus vecu puiku un aizbraucis no notikuma vietas.

Negadījums noticis Meža prospektā, kur nenoskaidrots autovadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbraucis 2010.gadā dzimušam puikam un pēc negadījuma notikuma vietu pametis. Cietušais zēns pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas palaists mājās no slimnīcas.

Jelgavā, Zvejnieku ielas un Meiju ceļa krustojumā, 1949.gadā dzimis vīrietis ar autobusu uzbraucis 1952.gadā dzimušai sievietei, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Tāpat Jelgavā, Lietuvas šosejas krustojumā ar Platones ielu, 2001.gadā dzimis puisis ar motorolleru “Aprilia SR50” uzbraucis 1980.gadā dzimušai sievietei, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā.

Tikmēr Jūrmalā, Jomas ielā, 1980.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Volkswagen” uzbraucis 1997.gadā dzimušam jaunietim, kurš vadījis mopēdu “Sherco”. Jaunietis pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Vakar par braukšanu alkohola reibumā pieķerti 12 šoferi.

Rīgas reģionā pieķerti pieci šoferi, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, Zemgales un Latgales reģionā pieķerti pa trim dzērājšoferiem, bet Vidzemes reģionā – viens.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 267 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem 98 Rīgas reģionā, 52 Zemgales reģionā, 51 Vidzemes reģionā, 36 Latgales reģionā un 30 Kurzemes reģionā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 80 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki.

Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.