Porsche Panamera hibrīds iegūs 700 ZS

Porsche Panamera jaunās paaudzes hibrīdmodifikācija saņems iekārtu, kas izgatavota, izmantojot Porsche 918 Spyder varenauto komponentus un attīstīs aptuveni 700 Zs jaudu.

Jaunās Panamera hibrīds varēs lepoties ar iespaidīgu jaudu, ko tam nodrošinās iekārta ar viena no pasaules ātrākā hibrīda Porsche 918 Spyder gēniem. Tās sastāvā iekļauts jauns četru litru twin-turbo V8 motors ar 550-580 Zs jaudu, kā arī elektromotors, kuru kopējais tandēms nodrošina aptuveni 700 Zs un 1085 Nm.

Šoreiz pircējiem tiks piedāvāta arī mazāk jaudīga (un krietni lētāka) hibrīdversija uz sešu cilindru benzīna motora un mehāniskā kompresora bāzes. Interesanti, ka Panamera hibrīdos izmēģinātās tehnoloģijas vēlāk tiks izmantotas, lai veidotu apvidus auto Porsche Cayenne nākamās paaudzes benzīna-elektriskajām versijas.

Porsche Panamera jaunās paaudzes modelis tika prezentēts aizvadītajā nedēļā. Plašāk ar to var iepazīties dīlera preses relīzē.

Minēsim vien to, ka jaunās Panamera pamatā ir jauna šasija, automobilis pieejams ar jaunu astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu un ekonomiskākiem motoriem, arī pilnpiedziņas versijā un jau pieminētajā hibrīdvariantā.

Porsche Panamera jaunās paaudzes modeļa tirdzniecība sāksies 2016.gada rudenī.

Pašreixzējās paaudzes Porsche Panamera hibrīds attīsta 416 Zs (440 Nm), uz 100 km patērē vidēji 3,1 litru degvielas, attīsta 270 km/h maksimālo ātrumu (0-100 km/h 5,5 sek) un Vācijas tirgū maksā EUR 106 720.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.