“Škoda” studentu projekts – “Atero” kupeja uz “Rapid Spaceback” bāzes

Liekot lietā pašu fantāziju un pieejamās detaļas no “Škoda” sērijveida modeļiem, 26 studentu komanda no “Skoda Academy” Mlada Boļeslavā izstrādājusi konceptuālu kupeju, ko nodēvējuši par “Atero”.

Koncepta pamatā ir sērijveida “Rapid Spaceback” ar salona iekārtojumu no “Monte Carlo special editions”. “Rapid Spaceback” virsbūves vidējie balsti aizvirzīti uz aizmuguri, aizmugures durvis demontētas, bet krietni slīpākais jumts, kas komplektēts ar lielu panorāmas stiklu, beidzas ar gaisa plūsmu novirzošo spoileri.

Automobilim ir pārveidots motora pārsegs ar slīpiem gaisa pievades kanāliem, kuros iebūvētas LED gaismas. Sarkanas krāsas diožu izgaismojums ir arī virsbūves apakšai un koncepta durvīm, sasaucoties ar tādas pašas krāsas akcentiem “Atero” eksterjerā un interjerā. Uzstādīta arī sportiska skanējuma izplūdes sistēma no “Škoda Superb vRS” un 1800 vatu stereo sistēma spēkrata bagāžas nodalījumā.  

Motortelpā atrodas 1,4 litru TSI benzīna dzinējs ar 122 ZS jaudu, kas darbojas kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG robotizēto pārnesumkārbu.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.