“Tiguan” ceļas debesīs – Vecrīgā gaisā karājas auto, pārsteidzot garāmgājējus

Vecrīgā, Latviešu Strēlnieku laukumā, uzstādīta instalācija – auto, kas 20 metru augstumā karājas gaisā, mudinot cilvēkus uzdrošināties pieskarties neaizskaramajam.

Pāris dienu laikā instalācija kļuvusi par Vecrīgas apmeklētāju piesaistošu objektu, kas mudina apstāties un nofotografēties.

Instalācija uzstādīta par godu jaunajam Volkswagen Tiguan, kas jau piedzīvojis pasaules pirmizrādi Starptautiskajā Frankfurtes auto izstādē un drīzumā tiks atklāts arī Latvijas auto faniem. Instalācijas mērķis ir norādīt, ka ar jauno Tiguan viss kļūst sasniedzams. Tas nodrošina plašu klāstu ar inovatīvām tehnoloģijām tiem, kuri vienmēr kustībā un ir jaunu iespaidu meklējumos. Savienojamību nodrošina aktīvais informatīvais displejs, kas attēlo navigāciju, viedtālruņa bezvadu uzlāde un izklaides sistēma, kuras kontroli var pārņemt ikviens auto blakussēdētājs, kas savienojas caur bluetooth.

Jau standartaprīkojumā ir iekļautas tādas tehnoloģijas, kā gājēju uzraudzības sistēma, sadursmes novēršanas brīdinājuma sistēma “Front assist”, braukšanas joslu uzturēšanas asistents “Lane Assist” un adaptīvā kruīza kontrole, kuru novērtēs tie, kas mēro tālus ceļus.

Kamēr šis auto vēl ir neaizsniedzams, ikvienam ir iespēja tam “pieskarties” un laimēt vērtīgas balvas īpaši izstrādātā spēlē www.tiguan.online/lv/, kurā jāsacenšas par virtuāliem “pieskārieniem” jaunajam auto. Pašlaik spēlētājs, kurš izvirzījies līdera pozīcijā, veicis teju 200 tūkstošus “pieskārienu”.

Lai arī jaunais Tiguan oficiāli sasniegs Latvijas zemi 26. maijā 20:00, Rīgā, Latviešu strēlnieku laukumā, jau 122 auto atraduši jaunus īpašniekus.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.