Vakar sadursmēs ar velosipēdistiem cietuši gājēji

Rīgā, Krišjāņa Barona ielā, notikusi sadursme starp 1990.gadā dzimušu velosipēdistu un 1988.gadā dzimušu sievieti, kura guvusi traumas un nogādāta slimnīcā.

Savukārt Brīvības ielā pagaidām nenoskaidrots velosipēdists uzbraucis 1965.gadā dzimušai gājējai, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Jelgavā nenoskaidrots velosipēdists uzbraucis gājējam – 2009.gadā dzimušam puisim un pametis notikuma vietu. Zēns negadījumā guvis traumas un vērsies pēc palīdzības slimnīcā.

Rīgā, Brīvības gatves un Šmerļa ielas krustojumā 1975.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Chrysler” uz gājēju pārejas notriecis 2006.gadā dzimušu zēnu, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Arī Jūrmalā, Skolas ielā, 1992.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “Volvo S60” uzbraukusi 2007.gadā dzimušai meitenei, kura izskrējusi uz brauktuves. Meitene negadījumā guvusi traumas un nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 43 negadījumi ar četriem cietušajiem.

Vakar policija uz ceļiem pieķērusi 12 dzērājšoferus un trīs agresīvus braucējus. Rīgas reģionā par braukšanu alkohola reibumā noformēti četri administratīvā pārkāpuma protokoli. Trīs protokoli noformēti Vidzemes reģionā, pa diviem protokoliem Latgales un Zemgales reģionā, bet viens protokols – Kurzemes reģionā.

Par automašīnas agresīvu vadīšanu Rīgas reģionā apturēti trīs šoferi.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 209 administratīvā pārkāpuma protokoli. Visvairāk protokoli noformēti Rīgas reģionā – 88.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 43 negadījumi ar četriem cietušajiem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.