“Corvette” varēs pārbūvēt par universālu (+ foto)

Pateicoties amerikāņu tūninga kompānijai “Callaway”, muskuļauto “Chevrolet Corvette” bez lielām pūlēm un sevišķi lieliem ieguldījumiem, varēs pārvērst par “shooting brake” universālu.

Par “Callaway” projektu ar nosaukumu „AeroWagon,” kļuva zināms jau 2013.gadā, taču pirmās pārbūvētās automašīnas kompānija klientiem gatava piegādāt tikai 2016.gada beigās. Toties tagad varēs pasūtīt gan standarta “Corvette”, gan jaudīgās modifikācijas “Z06” pārbūvi.

Lai sporta auto pārvērstu par universālu, nepieciešams uzstādīt no viena kopēja kompozītmateriālu gabala izgatavotu aizmugures daļu, kas konstruēta tā, lai nevajadzētu mainīt bāzes konstrukciju un tad, kad īpašniekam apniks universāls, automobili bez liekiem sarežģījumiem varētu pārveidot atpakaļ par kupeju.

Jaunā detaļa, kas klientam izmaksās 15 000 dolāru, tiek piemontēta, izmantojot bagāžas nodalījuma standarta stiprinājumus, bet vēl 1500 dolāru nāksies izdot par tās nokrāsošanu automobiļa krāsā. Viss pārbūves process aizņem vien dažas stundas.

 Tehnisko pildījumu “Callaway” atstājis bez izmaiņām, tādēļ atgādinām, ka parastā “Corvette” tiek komplektēta ar 6,2 litru V8 motoru, kas attīsta 450 ZS, bet “Z06” motora jauda sasniedz 650 ZS.

Foto: ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.