Jauna informācija par “Mazda CX-4” (+ foto)

Globālajā tīmeklī publicēta jauna informācija par krosoveru “Mazda CX-4”, ko japāņu autoražotājs sagatavojis aprīļa beigās gaidāmajai Pekinas autoizstādei.

Sīkākas detaļas atklājis Ķīnas izdevums Auto.163.com, kas precizē ne vien automašīnas izmērus, bet arī informāciju dzinēju klāstu.

Auto.163.com raksta, ka “Mazda CX-4” ir 4663 mm garš, 1840 mm plats un 1535 mm augsts, bet riteņu bāzes izmērs ir 2700 mm. Tādejādi “CX-4” izrādījies par 78 mm garāks un 175 mm zemāks nekā “CX-5”, saglabājot identisku riteņu bāzes garumu.

Pilnpiedziņas krosoveram sagatavoti divi motori, kas strādā komplektā ar sešu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 2,0 litru motors attīsta 157, bet 2,5 litru agregāts – 191 Zs jaudu. Pirmajai versijai paredzēti 17 collu riteņu diski, bet versija ar jaudīgāko motoru saņems 19 collu riteņus.

Pirmos oficiālos “CX-4” tīzerus (bildes, kas atklāj tikai dažas gaidāmā jaunuma detaļas) “Mazda” publicēja marta sākumā, bet brīdi vēlāk noskaidrojās, ka krosovers paredzēts tikai Ķīnas tirgum.  

Taisnību sakot, “Mazda CX-4” ir viens no sliktāk slēptajiem jaunumiem, jo vairākas attēlu sērijas, tiesa ne pārāk labā kvalitātē, internetā atrodamas jau kopš ziemas beigām. 

Foto: ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.