“Porsche Panamera” pēdējai gaitai (+ foto)

Interneta vietne “AutoMoto” publicējusi visai neparasta izskata “Porsche Panamera” attēlus. Acīmredzot turpmāk savu dzīvi sportiskā vācu četrdurvju kupeja turpinās kā katafalks, pavadot pēdējā gaitā tos, kuru laiks šajā saulē izbeidzies.

Eiropā ar šādu pārbūvi nodarbojas vairākas kompānijas, piemēram, zviedru “Nilsson Special Vehicles”, kas par katafalkiem (arī medicīnas u.c. speciālo transportu) pārveido Volvo automobiļus. Tāpat zināmi gadījumi, kad par katafalkiem izmantoti arī tik eksotiski transportlīdzekļi kā “Rolls-Royce Phantom” un “Maserati Quattroporte”.

“Porsche Panamera” ir vācu kompānijas piedāvājumā kopš 2009.gada un drīzumā tā piedzīvos paaudžu maiņu. Savulaik ražotājs to nodēvēja par pirmo četrdurvju kupeju autobūvē.   

Jaunā paaudze izmantos Volkswagen koncerna platformu MSB, kas būs pamatā arī jaunajam “Bentley Continental GT” un “Porsche Pajun” (“mazā” Panamera). Motoru klāstu veidos uzlaboti sešu un astoņu cilindru motori, kā arī pilnveidota hibrīdmodifikācija.

Interesanti, ka šoreiz “Panamera” modifikāciju skaitu papildinās universāla versija. Jaunās paaudzes modelis tiek solīts 2017.gadā.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.