“GeigerCars” paceļ “Ford Mustang” jaudu līdz 820 ZS (+ foto)

Vācu tūninga kompānija “GeigerCars” iepazīstinājusi ar uzlabojumu programmu amerikāņu muskuļauto “Ford Mustang GT”. 110 000 eiro vērtais komplekts ļaus pacelt kupejas jaudu līdz 820 ZS.

“Ford Mustang GT” bāzes versija no rūpnīcas tiek piegādāta ar piecu litru astoņu cilindru motoru, kas attīsta 435 ZS un 542 Nm, bet pēc paviesošanās pie “GeigerCars” motoru speciālistiem kupejas jauda pieaugusi par 385 zirgspēkiem, griezes momentam sasniedzot 759 Nm.

Lai sasniegtu šādu rezultāti, minheniešiem nācās uzlabot konstrukciju ar jaunu mehānisko kompresoru un sporta izplūdes sistēmu, nomainīt klaņus, virzuļus un kardānpārvadu. Pārbūves programmā iekļauts “Torsen” diferenciālis aizmugures asij, sešu virzuļu “Brembo” bremzes, 20 collu riteņu diski ar 255/35 izmēra (priekšā) un 295/30 (aizmugurē) “Michelin” riepām, aerodinamiskā aprīkojuma komplekts ar oglekļa šķiedras elementiem.

“GeigerCars” pārbūve klientam izmaksās 109,5 tūkstošus eiro, neskaitot 45,9 tūkstošus eiro, kas tiek prasīti par pašu “Mustang GT”.

Foto: ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.