Autovadītājs Liepājā mirst pie stūres veselības problēmu dēļ

Vakar Liepājā kādam autovadītājam pasliktinājusies veselība, viņš avarējis un gājis bojā, informē Valsts policija.

Kūrmājas prospektā 1976.gadā dzimušam vīrietim automašīnas vadīšanas laikā kļuvis slikti ar veselību, tāpēc viņš nobraucis no ceļa braucamās daļas un iebraucis žogā. Vīrietis miris notikuma vietā.

Jelgavas novada Vircavā 1991.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu “BMW” uzbraukusi 2008.gadā dzimušai meitenei, kura pēc negadījuma nogādāta slimnīcā. Savukārt Rīgā, Gaiļezera un Hipokrāta ielas krustojumā, 1991.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu “Opel” uzbraucis 2005.gadā dzimušam zēnam, kurš tobrīd braucis ar velosipēdu. Zēns pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Salaspilī, Skolas ielā, notikusi sadursme starp nenoskaidrota šofera vadītu automašīnu un mopēdu “Yamaha”, kuru vadīja 1999.gadā dzimis jaunietis. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 64 negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki, bet viens gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 33 ceļu satiksmes negadījumi ar astoņiem cietušajiem.

Vakar par agresīvu automašīnas vadīšanu policija Latvijā sodījusi četrus šoferus. Visi četri šoferi apturēti Rīgas reģionā.

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar noformēti 255 administratīvā pārkāpuma protokoli, no tiem visvairāk Rīgas reģionā – 131. Zemgales reģionā par ātruma pārsniegšanu sodīti 38 šoferi, Kurzemes un Latgales reģionā – katrā pa 31 šoferim, bet Vidzemes reģionā – 24 šoferi.

Par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā vakar aizturēti seši šoferi, bet par automašīnas vadīšanu narkotisko vielu iespaidā – divi šoferi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 64 negadījumi, kuros cietuši 13 cilvēki, bet viens gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 33 ceļu satiksmes negadījumi ar astoņiem cietušajiem

Foto: iAuto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.