Mārupes novadā notriektu vīrieti cita automašīna pusstundu velk pa brauktuvi līdz Rīgai

Mārupes novadā vakar kāda automašīna notrieca gājēju, kuru aizķēra cita automašīna, kuras vadītāja nepamanīja notikušo un nobraukto vīrieti aiz automašīnas aizvilka līdz pat Rīgai.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka vakar ap plkst.18.30 autoceļa Rīga-Jaunmārupe 10.kilometrā, pie autobusu pieturas “Riekstiņi”, 1961.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu KIA notrieca gājēju. Notikuma vietā tika atrastas vīrieša cepure, soma un zābaks, bet ne pats bojāgājušais.

Vēlāk, ap plkst.19, 1957.gadā dzimusi sieviete, kura vadīja automašīnu “Toyota”, konstatēja, ka nenoskaidrotos apstākļos ir uzbraukusi gājējam. Izrādījās, ka tas ir tas pats gājējs – 1947.gadā dzimis vīrietis, kurš tika notriekts Mārupē. Sieviete notikušo nebija pamanījusi un vīrieša līķi aiz automašīnas vilkusi no Mārupes līdz Tēriņu un Codes ielas krustojumam Rīgā.

Savukārt autoceļa Tīnuži-Koknese 12.kilometrā sadūrās vieglā automašīna “Toyota Corolla” un apvidus automašīna “Land Rover”. No gūtajām traumām notikuma vietā mira 1989.gadā dzimusi sieviete. Slimnīcā ar dažādām traumām no avarējušās automašīnas nogādāta 2002.gadā dzimusi meitene, kā arī 1989. un 1965.gadā dzimuši vīrieši.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 13 cilvēki, bet divi cilvēki gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cieta septiņi cilvēki un divi cilvēki gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturējuši astoņus autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniegusi atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti trīs iereibuši autovadītāji.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.